Slaapadvies

Je ligt al een tijdje in bed en kunt de slaap niet vatten. Hoe kan het toch dat slapen zo’n ding is? Je bent hartstikke moe en toch ligt je al zo lang wakker. Je hebt al zowat elk uur op de klok gezien. Als je dan eindelijk slaapt, lig je eindeloos te woelen en te draaien, op zoek naar die ene houding waarin je rust vindt. Ofwel je ligt te baden in het zweet of te rillen van de kou. En als je ‘s ochtends wakker wordt, heb je niet echt het gevoel dat je geslapen hebt en ben je doodmoe.

Herken jij een van deze dingen? Dan kunnen wij jou wellicht helpen! Marisca is namelijk naast adviseur bij Meihuisje Interieur ook slaapadviseur. Ze kan je advies geven over een hele collectie met een special ontwikkelde vezel. Het unieke aan deze vezel is het uiteinde van de vezel. Deze is namelijk, in tegenstelling tot alle andere vezels, rond en gesloten, met het gevolg dat vuil en bacteriën zich niet in de vezel kunnen nestelen.

Het resultaat:

  • Klimaat regulerende functie: nooit meer warm of koud.
  • Een goede nachtrust en met een uitgerust gevoel wakker worden.
  • Antibacterieel, dus ook anti-allergeen. Geen huisdierharen en onaangename geurtjes meer!
  • Langere levensduur door de moderne technieken en dus enorm duurzaam.
  • Hoge vochtopname en sneldrogend

Genoeg voordelen dus, maar ook nog een groot assortiment. Een complete lijn met beddengoed, een Comfortserie met ultrazacht linnengoed e.d. en een assortiment schoonmaakartikelen met een optimaal schoonmaakresultaat.

Wilt u persoonlijk slaapadvies of benieuwd naar de catalogus? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Scroll naar boven