Ladenac = Luxury

Ladenac Milano: een van de eerste merken in het assortiment van Meihuisje Interieur. Dit van oorsprong Spaanse bedrijf (je zou zeggen Italiaans, maar niks is minder waar) creëert ambachtelijk kaarsen en geuren. Persoonlijk ben ik gevallen voor de exclusiviteit van dit merk, dit merk is op nog veel meer manieren bijzonder. 

Ten eerste worden de kaarsen en huisparfums van Ladenac in verschillende formaten vervaardigd en gemaakt, zodat er voor ieder wat wils is. Plus dat is natuurlijk ook hartstikke leuk om met elkaar te combineren! En de producten worden dan ook nog eens gemaakt in elegante kleuren en met luxe uitstraling, waardoor Ladenac in huis echt als eyecatcher dient.

Maar niet alleen de buitenkant de producten van Ladenac maakt dat je deze absoluut in je huis wilt hebben. Ladenac produceert namelijk exclusieve geuren die worden samengesteld door de beste parfumeurs op duurzame wijze, zonder palmolie en paraffine. Geuren die herinneringen opleveren en die je zintuigen prikkelen. Elke geur neemt je mee op een reis naar een ander land of werelddeel. 

Verder zijn de kaarsen en huisparfums ook nog eens gemaakt van natuurlijk, duurzame materialen. De kaarsen hebben bijvoorbeeld lontjes van natuurlijk katoen en de wax is 100% natuurlijk. En alles is handgemaakt. Meer dan genoeg redenen om Ladenac in huis te hebben!

Meer weten? Neem dan eens een kijkje bij de huisparfums.

Facebook
WhatsApp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven