De Klima(ge)well(dig)-functie

Heb jij het ook altijd te warm of te koud ’s nachts? Lig je ’s winters te rillen van de kou en in de zomer te zweten onder je lakentje? Dat is verleden tijd met het beddengoed met de Klimawell-functie. Deze beddengoedlijn in het assortiment van Meihuisje Interieus ondersteunt namelijk een perfect klimaat voor een gezondere nachtrust door middel van temperatuur- en vochtregulering.

En ik hoor je hersenen kraken: hoe kan een dekbed of hoofdkussen er nu voor zorgen dat ik beter slaap? Nou, de unieke en speciaal ontwikkelde vezel van dit beddengoed zorgt dankzij zijn speciale vezelstructuur (rond en gesloten) voor een flexibele aanpassing van de warmte en voor een uniek reinigend effect van het beddengoed. 

De producten werken als het ware als een ontgiftigingsfilter: nacht na nacht voert je lichaam zweet en giftige stoffen door de huid af om zich te ontdoen van lichaamseigen verontreinigende stoffen, terwijl deze speciale vezel het overtollige vocht absorbeert en de huidporiën bevrijd van de verontreinigende stoffen.

Niet alleen de temperatuurregulering maakt dit beddengoed zo Klima(ge)well(dig), maar ook zijn de producten anti-allergeen. Door de unieke gesloten vezel kan er namelijk geen ongewenst(e) vuil en bacteriën zich nestelen. Daarnaast zijn de Klimawell-producten ook ultrazacht en snel weer schoon en droog. En al deze voordelen zorgen dus voor een gegarandeerd goede nachtrust en een perfecte slaapervaring. Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je ook uitgeruster wakker worden? Neem dan contact op met Marisca voor meer informatie.

Facebook
WhatsApp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven