Hoe het Meihuisje begon…

Dat ga je toch niet echt doen, Maris? 

Jawel! Na 22 jaar bloed, zweet en tranen ben ik gestopt met Restaurant de Meiboom. 

Klein begonnen, onwijs gegroeid, personeel, feesten, babyshowers, muziekavonden nog meer personeel. Ook nog corona, overschakelen naar afhalen en bezorgen en maar doordouwen;. En toen ging ineens het knopje om: ”Ik wil geen horeca meer.” Ik wil niet nog meer onzekerheid. Ik wil niet nog meer stress in mijn leven. 

Ik zat aan de top van mijn bedrijf, maar niet aan de top van mijn kunnen. Ik wilde genieten van mijn leven maar had niet eens meer tijd meer mijn jongen van 12 jaar. Ik wilde leuke dingen doen en weekend hebben. Ik gaf (en nog steeds) zoveel aan anderen (o.a. de belastingdienst 🤣) dat ik mezelf te vaak vergat. 

Ik ga terug naar de werkplek thuis, samen met de leukste mensen en eens kijken wat het leven vanaf mijn vijftigste nog meer voor me in petto heeft.  

Dus mijn nieuwe appartement in Valkenswaard helemaal ingericht naar mijn eigen ontwerpen en ideeën. En zo werd Meihuisje Interieur gestart met allemaal leuke goede mensen om mij heen, met uitdagende klussen en mooie ontwerpen, waarin ik ook creatief kan zijn en blijf ondernemen. 

En onder genot van een drankje kan ik je alles in mijn appartement laten zien en voelen. 

Bij mij kun je alles zien in een interieur en beleven hoe het er in een huis uitziet! 

Maar ook neem ik klanten mee naar ETC waar we samen, jouw interieur samenstellen. 

Ook kwam Optidee op mijn pad. En dit bleek ook mijn ding en past in mijn stijl van het Meihuisje.

Prachtige producten die niet alleen een luxe uitstraling geven, maar ook nog echt nog iets toevoegen aan al jouw wensen. 

Dit is ook allemaal te zien in het interieur van Meihuisje waar alles van Optidee hangt en ligt.

Nu ook al een leuk team opgebouwd die op zelfstandige basis Optidee verkoopt en die ik individueel begeleid om hun onderneming tot een succes te brengen. 

Wil jij dit ook? Kom dan in mijn team! 

En wat er nog meer komt geen idee, ik zie het wel. 

Een topsporter stopt ook na zijn vijfde gouden plak, niet als hij op de 13e plek is geëindigd. Stoppen op je hoogtepunt, ik ben voor! Op naar nieuw avontuur ❤️

Facebook
WhatsApp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven